Релоковані на Львівщину підприємства можуть отримати мікрогранти. Що пропонують

1209 0
Від 14 травня мікро- та малі підприємства, багато з яких релокувалися на Львівщину, можуть подаватися на отримання мікрогрантів.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Щоб фінансово допомогти власникам малого бізнесу, які постраждали від збройної агресії рф, в Україні запустили гранти на порталі «Дія». Зокрема, від 14 травня мікро- та малі підприємства, багато з яких релокувалися на Львівщину, можуть подаватися на отримання мікрогрантів вартістю 125 тисяч грн (4000 євро).

«Станом на сьогодні Львівська область є одним з регіонів, куди найчастіше переїжджають українці, які постраждали від збройної агресії рф, а також місцем релокації найбільшої кількості підприємств», – повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Читайте також: На Львівщину переїжджає один з найбільших в Україні виробник матраців

Подати заявку на мікрогранти можуть підприємства, які:

  • зареєстровані не пізніше 31 грудня 2021 року в Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Київській областях;
  • тимчасово перемістилися з цих областей;
  • постраждали внаслідок бойових дій та можуть це підтвердити.

 

Пріоритет надають компаніям, які виробляють життєво необхідні товари та послуги для цивільних та військових України. Повний перелік критеріїв та як подати заявку дізнайтеся за посиланням.

Нагадаємо, що у Львівській області працює Програма підтримки бізнесу на час воєнного стану, що стане допоміжним інструментом до економічних ініціатив, які запровадила держава. Йдеться про фінансову допомогу бізнесу, який переїхав на Львівщину чи веде діяльність в нашій області. Першочергово у неї заклали 50 мільйонів гривень. 

Цей матеріал опубліковано за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!