Врятувати економіку. Публічна дискусія про виклики та здобутки релокованого бізнесу на Львівщині

1137 0
24% підприємств релокувалися у Львівську область.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Від початку повномасштабної війни в Україні за програмою релокації 800 підприємств перемістилися до більш безпечних регіонів. З них 623 компанії вже відновили роботу. Ще для 239 підприємств наразі проводять пошук локації. За даними ЛОВА, на Львівщину релокувались 225 підприємств.

З огляду на це, медіа-хаб «Твоє місто» 16 березня о 12:00 проведе публічну дискусію на тему «Врятувати економіку. Публічна дискусія про виклики та здобутки релокованого бізнесу на Львівщині» з представниками міської, обласної влади та підприємцями релокованого бізнесу. 

Читайте також: Кожен четвертий релокований бізнес – на Львівщині

Під час дискусії обговоримощо змінилося для релокованого бізнесу за рік, які умови розвитку пропонує місто, область та місцевий бізнес релокованим підприємствам, яку підтримку пропонують для релокованих підприємств на Львівщині, що потрібно покращити для підприємців, які переїхали.

Учасники дискусії:

  • Галина Заяць, керівниця відділу ділових індустрій управління економіки департаменту економічного розвитку ЛМР;
  • Андрій Павлів, керівник управління інвестицій та проєктів департаменту економічного розвитку ЛМР;
  • Степан Куйбіда, директор департаменту економічної політики Львівської ОДА;
  • Данило Петрів, провідний інспектор підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОДА; 
  • Олег Озеров, директор з персоналу промислової компанії «Пожмашина»;
  • Ольга Білодід, власниця компанії «MODriz»;
  • Дмитро Шамін, виконавчий директор «MatroLuxe»;
  • Тарас Єлейко, очільник Invest Office;
  • Павло Кравець, керівник відділу продажу логістичного центру «PORT», девелопер «Alterra Group».

 

Дискусія розпочнеться 16 березня о 12:00. Тvoemisto.tv транслюватиме її на своїх ресурсах: у Facebook та YouTube-каналі медіа-хабу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!