Ремонт аварійного моста біля Городка обіцяють завершити до кінця 2020

1799 0
Загалом, в області ремонтують чотири аварійні мости
фото: klg.aif

фото: klg.aif

На Львівщині ремонтують 12 метровий аварійний міст на автомобільній дорозі Городок – Зелений Гай, в межах села Мильчиці, інформує пресслужба ЛОДА.

«На його ремонт виділили понад 6 мільйонів гривень. Ремонтні роботи плануємо завершити до кінця року. Роботи виконує підрядна організація «РБП ТРАНС-МОСТ»», – повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Зазначимо, цього року на Львівщині будують та ремонтують 4 мостових переходи. Роботи здійснюють у рамках президентської програми «Велике будівництво». Наймасштабніший об’єкт – це міст у селі Крушельниця.

Читайте також: Уряд забрав 62 млн у онкохворих і віддав їх на будівництво львівських доріг

«Вартість капітального ремонту моста становить 65,5 мільйонів гривень. Будівельна готовність на сьогодні 70%. Загальна довжина моста з під’їздами – 852 метри. Будівництво нового мостового переходу забезпечить безпечний проїзд автотранспорту та покращить сполучення із навколишніми населеними пунктами», – додав Юрій Бучко.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешн».

Нагадаємо, на будівництво моста до смт. Східниця, виділили 30 млн гривень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!