Ремонт автодороги Львів-Пустомити-Меденичі. Фото

6502 2
За проектом «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області», проходить ремонт автодороги Львів-Пустомити-Меденичі.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Під час огляду ремонту дороги  Львів – Пустомити – Меденичі, Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон та голова ЛОДА Олег Синютка наголосили, що Львівщина демонструє всій Україні приклад потужності ведення ремонту доріг. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Олег Синютка повідомив, що Кабмін вже затвердив перелік доріг, на яких проведуть не просто ямковий, а капітальний, поточний і середній ремонти. На реалізацію дорожньої програми для Львівщини виділили 2,5 млрд грн. Але для того, щоб завершити капітальний, поточний і середній ремонт доріг державного значення, потрібна допомога уряду в розмірі як мінімум 4,5 млрд грн.

Читайте також: У Львові розпочнуться ремонтні роботи вулиць Староєврейської та Братів Рогатинців

Нагадаємо, у 2016 році дорожники Львівщини розпочали реалізацію Державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області», яким передбачено капітальний ремонт територіальної автомобільної дороги державного значення Львів – Пустомити – Меденичі, загальною протяжністю 45,3 км. Вартість ремонтних робіт становить 607,3 млн грн.

Також у 2017 році планується капітальний ремонт ділянки дороги Пустомити – Щирець.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
24 Квітня, 2017 19:08
Петро У Львові ями по коліно, на центральних вулицях колеса відлітають. За совєтів такого роздовбу не було. Пакращувачі б..ть!
23 Квітня, 2017 22:10
Наталі Цікаво коли нарешті зро[***] міжнародну трасу сполучанням Львів-грушів,особливо,на відрізку ППр"Грушів-Будомеж" до Немирова,Рава-Руська та Яворова
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!