Ремонт дороги Бориня – Боберка з Малого карпатського кола продовжать наступного року

2004 0
Наразі на ремонт виділили 90 із 420 мільйонів гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Цього року дорожники відремонтували 5 кілометрів автомобільної дороги Бориня – Боберка із запланованих 10-ти. Навесні ремонт планують продовжити, для цього дорожники зараз проводять земляні роботи та укріплюють узбіччя. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: На Львівщині почали ремонт ділянки від Борині до Мохнатого

Загальна протяжність автошляху – 30 кілометрів, вартість ремонту – 420 млн гривень.

«Дорожники працюють безперервно, аби до морозів завершити всі підготовчі роботи на дорозі в гірському регіоні, що стоїть на складних грунтах. Цього року вдалось залучити з держдорфонду на ремонт 90 мільйонів гривень, використали майже половину. Решта сума є перехідною на наступний рік», – зазначив Юрій Бучко. 

Він нагадав, що ця дорога входить до так званого Малого карпатського кола. 

Читайте також: «Карпатське коло». На Сколівщині завершують ремонт двох доріг, які з'єднають Львівшину із Закарпаттям

Нагадаємо, дорожники завершують ремонт двох автомобільних доріг Малого карпатського кола, що в Сколівському районі: Славське – Хащованя та Славське –Вигода. У майбутньому вони повинні з'єднати Львівську та Закарпатську області. Проєкт «Мале карпатське коло» має на меті з’єднати три області в Західній Україні. Протяжність автомобільних доріг становитиме приблизно 100 км. Тут облаштують освітлення, тротуари та велодоріжки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!