Ремонт дороги до Червонограда обіцяють завершити у травні

3145 0
До кінця травня цього року дорожники планують завершити поточний ремонт однієї з найгірших ділянок траси Р-15 Жовква-Червоноград-Ковель. Сьогодні підрядник виконує роботи на відтинку від села Межиріччя до міста Червоноград.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Як інформує прес-служба ЛОДА, дорогу ремонтують за технологією рестайклінгу, що дозволить забезпечити термін її придатності до 12 років. «На цій ділянці ми здійснюємо поточний середній ремонт, але технології, які застосовуються, можна прирівняти до капітального ремонту. Тому ця дорога повинна прослужити довго. До того ж підрядник дає гарантію від 3 до 5 років», - повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко.

Згідно з планом виконання робіт, окрім верхнього шару покриття (щебенево-мастичного асфальтобетону), передбачено також влаштування посадкових майданчиків, заїзних кишень для автобусів та з'їздів. Зальна вартість ремонту ділянки, протяжність якої шість кілометрів, становить близько 30 млн. грн.

Рух на ділянці дороги Жовква-Червоноград-Ковель, де триває ремонт, поки що обмежений однією смугою.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!