Ремонт дороги на Львівщині почали за місяць до укладення договору

4106 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області 6-го червня уклала договір з ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №65» щодо поточного середнього ремонту 5,1 км дороги Городок – Лісна загальною вартістю 20,49 млн грн.

Дорога Городок-Лісна з’єднує трасу Львів-Городок і Львів-Мостиська. Йдеться про ремонт ділянки км 10+308 – км 15+408 Львівської області. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Згідно з договором, вартість 1 км дороги становитиме 4,01 млн грн. Підрядник зобов’язаний завершити роботи по об’єкту до кінця 2017-го року.

У роботу входить влаштування основи з додаванням щебенево-піщаної суміші з подальшим влаштуванням асфальтобетонного покриття за кошти обласного бюджету.

Читайте також: Коли у Львові повністю відкриють вулицю Стуса

У процесі ТДВ «ШРБУ №65» має намір купувати асфальтобетон у ПП «Рома» депутата ЛОР Романа Демчини, про що свідчить укладений між фірмами договір від 24-го квітня 2017-го року.

На заробітню платню піде 95,23 тис. грн з загальної вартості підряду (0,46%), прибуток підрядника прописали у розмірі 51,78 тис. грн (0,25%).

Фактичний ремонт дороги ТДВ «ШРБУ №65» розпочало ще 1-го травня – за 18 днів до проведення аукціону на Prozorro та за більш ніж місяць до укладення договору.

«В селі Добростани відбувались урочистості з нагоди 200-річчя церкви св. Успіння Пресвятої Богородиці, мав приїхати Патріарх Філарет. До його приїзду громада попросила вирівняти дорогу, бо проїхати тією, яка була, не було можливим. Ми провели ці роботи на свій страх і ризик. Жодних коштів за результатами проведених робіт та по договору фірма ще не отримувала», – пояснив Ігор Магера, директор ТДВ «ШБРУ №65». Також він додав, що роботи продовжать після отримання фінансування.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!