До кінця року відремонтують дорогу, яка з'єднує Зелену і Пасічну

2788 2
Станом на початок листопада дорожники вже виконали роботи на суму 400,00 тис. грн. із запланованих 5 млн.

Ділянка дороги довжиною 450 м знаходиться на вулиці Зеленій та протягується від будинку № 261 до житлового масиву «Пасічний». Станом на сьогодні, вона відноситься до вулиць місцевого значення – нею здійснюється один із під’їздів до житлового масиву «Пасічний», що будується, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Проектом капітального ремонту вулиці передбачено облаштувати дві смуги руху довжиною 2,75 м і 3,5 м та тротуар довжиною 1,5 м по одній стороні вулиці. Також буде встановлено дощову каналізацію діаметром 300 мм з влаштуванням дощових колодязів, дощоприймачів та підключенням її до дощового колектора з протилежної сторони вул. Зеленої», – розповідають у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: НА ЛЬВІВЩИНІ ВІДРЕМОНТУЮТЬ ВІСІМ ДОРІГ. ПЕРЕЛІК

У комунальному підприємстві також зазначають, що зараз ведуться роботи з влаштування дощової каналізації та дощових колодязів.

«Цього року заплановано виконати в повному обсязі роботи з облаштування дощової каналізації, підготувати основу під дорожнє полотно з влаштуванням бордюрів і тротуарного поребрика. За сприятливих погодних умов плануємо провести асфальтування цієї частини вулиці», – додають комунальники.


Читайте також:
12 Грудня, 2017 04:22
друг "поребрика"??? десь я це вже чув...
25 Листопада, 2017 09:13
Gromadjanun Читаючи статтю сльози на очі накочуються. Плани це гарно, а що маємо насправді. Розрита дорога вздовж і поперек без обладнаної доріжки чи елементарно посипаний піском прохід. Мешканці щодня тонуть в болоті. Інженер, який говорить що "чуйку має, що там є труба", який уявлення немає, що для цього є карти прокладання комунікацій. Цей бюджет в сумі 5 млн. грн. виділено, щоб його там закопали аби як, оскільки робітники, які там теняються не викликають жодної довіри, єдине що там працює, то Ескалатор копає. І поки ми будемо мовчати,ми дозволяємо з нами так поводитись.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!