Ремонт на вул. Барвінських у Львові обіцяють закінчити 14 серпня

1353 0
14 липня ЛМКП «Львівводоканал» розпочало ремонт водопроводу та влаштування побудинкових приєднань на вул. Барвінських. Ремонт планують завершити до 14 серпня. Як повідомили на підприємстві, вже виконано 70% усіх запланованих робіт.

«На вул. Барвінських зараз ведуться роботи зі заміни водопроводу та побудинкових приєднань. Вже зроблено 70% робіт. Це – перша ділянка, яка становить 250 метрів – від вул. Довбуша до повороту на лікарню. Вже прокладено майстрами водогін, зараз проводиться під’єднання та їх промивка. До кінця тижня почнемо робити переключення. На наступному тижні перша ділянка роботи вже буде закінчена. До 14 серпня ми зробимо другу ділянку – там пряма ділянка водогону», – повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Олекса Макогін.

Роботи ведуться без перекриття руху транспорту, але є часткове обмеження, інформує прес-служба Львівської міськради.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!