Політична реклама

Ремонт на вулиці Городоцькій у Львові розпочнуть весною наступного року

1156 0
Ремонт вул. Городоцької у Львові розпочнуть 2013 року, завершивши цього року всі процедури, яких вимагає Європейський Банк.

Про це на брифінгу журналістам розповів міський голова Львова Андрій Садовий, - інформує видання "Варіанти".

«В цьому році основні сили були кинуті на якісне проведення чемпіонату. Для того, щоб провести ремонт вул. Городоцької, треба було починати в березні-квітні і на це пішло б 5-6 місяців. Плюс є ще вимоги ЄБ, тому ми вирішили не експериментувати, не входити з тими роботами в зиму», - пояснив Андрій Садовий.

Андрій Садовий повідомив, що роботи почнуться тоді, коли дозволять погодні умови. Пік робіт припадатиме на травень - серпень 2013 року.

Мер Львова додав, що вже є позитивне рішення щодо викупу будівлі, яка знаходиться там, де має бути трамвайна колія, яка з'єднюватиме Городоцьку і Шевченка.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!