Ремонт прикордонних доріг на Львівщині розпочнуть у лютому наступного року

9594 5
Упродовж жовтня-листопада підрядні організації мають розробити відповідні проєкти, провести експертизу.
Фото: shoppingpl.com

Фото: shoppingpl.com

Ремонт прикордонних доріг на Львівщині розпочнуть у лютому наступного року. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Служби автомобільних доріг Львівської області Руслан Кандибор.

Читайте також: На Львівщині ремонтують дорогу до заповідника Тустань. Фото

«До реалізації проєкту з ремонту прикордонних доріг уже приступили. Наразі впродовж жовтня та листопада підрядні організації мають розробити відповідні проєкти, провести експертизу. Не думаю, що ми маємо зараз, у жовтні, на зиму розкопувати дороги, тому що не зможемо покласти асфальт. Ремонт прикордонних доріг розпочнуть у лютому», – каже він.

Йдеться про дороги КПП «Смільниця» – Старий Самбір (18 км), Грушів – Немирів (9 км), Червоноград – Рава-Руська (53,14 км), Яворів – Грушів (20 км) та Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий (46,4 км). Ремонт виконуватимуть за кредит у 60 млн євро від уряду Польщі.

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv Руслан Кандибор зазначав, що першими ремонтуватимуть відтинки Яворів – Грушів та Грушів – Немирів.

Читайте також: На Львівщині тимчасово відклали ремонт дороги, про яку священник зняв кліп

Нагадаємо, що позику від Республіки Польща надали під пільгове кредитування впродовж перших п’яти років. 60% товарів і послуг від цієї суми мають надати підприємці з польської сторони. Віддавати кредит буде український уряд. 

Переможцями тендерів стали дві компанії – польські, що є вимогою польської сторони, яка надавала кредит. Дорогу Грушів-Немирів за 3,5 млн євро ремонтуватиме UNIBEP S.A. Усі інші – КПП «Смільниця» – Старий Самбір (2 млн євро), Яворів – Грушів (6,8 млн євро), Червоноград – Рава-Руська (21,5 млн євро) та Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий (19,5 млн євро) – компанія DROG-BUD Spolka z ograniczona odpowiedzialnoscia. Вони спершу проектуватимуть, а потім і будуватимуть відповідні траси.

Ольга Коваль


Читайте також:
27 Вересня, 2019 20:48
наші чиновники знову пробрехались Честь і слава пану Синютці за його обіцянки!
25 Вересня, 2019 11:41
Юрій Тільки перекриття міжнародної траси в районі моснафти може щось змінити.
24 Вересня, 2019 22:41
Северин Брешуть і не спльовують, цілий рік дзвонив то казали розробляють проекти, тепер в жовнню будуть проекти робити, что- то не совпадение.
24 Вересня, 2019 21:11
Юрій [***]://tvoemisto.tv/news/remont_dorogy_do_punktu_propusku_grushivbudomiezh_pochnut_navesni_2018_roku_88863.html
24 Вересня, 2019 20:56
Брій Минулого року таж сама картина була,нас просто мають за лохів.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!