Ремонт траси Львів-Радехів-Луцьк відновили

3341 1
Після тривалої перерви ремонтні роботи на дорозі державного значення Львів-Радехів-Луцьк знову відновили.
фото: loda.gov.ua, zaxid.net, volynnews.com

фото: loda.gov.ua, zaxid.net, volynnews.com

27 серпня дорожники продовжили фрезування верхнього шару залишків асфальту, вирівнювання та утрамбовування його під основу для подальшого укладання асфальту, – повідомляє Радехівська райдержадміністрація.

На дорозі здійснюватимуть ямковий ремонт, улаштування вирівнюючого та укріплючого шарів асфальту, укріплення узбіч. 

Роботи виконує ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».  З компанією укладено угоду на поточний середній ремонт, вартість якого становить 234 млн грн.

Згідно з проектом Постанови Кабміну для фінансування ремонтних робіт дороги Львів-Радехів-Луцьк у 2015 році передбачено виділити 43 млн. грн. на ділянку км 32+600 до межі області.

Нагадаємо, ремонтні роботи на ділянці дороги Львів-Радехів-Луцьк розпочали у квітні цього року. Цю ділянку дороги як біле шосе збудували ще у 1933 році. Капітального ремонту не проводили.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
29 Серпня, 2015 13:44
укр абсолютно не нужно латать и перелицовывать то что абсолютно устарело и уничтожено гораздо дешевле и разумнее построить совершенно новое по новой технологии из современных материалов и главное чтоб строители НИКАК не были связаны ни нынешними ни с прошлыми гос чиновниками
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!