Ремонт траси та порушені санітарні норми. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1202 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було сім. А ще ми згадали про одну помилочку позаминулого тижня, яка не увійшла в попередній щоденник.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

11 грудня на сайті міської ради Львова вийшла новина про те, що на кількох вулицях Личаківського району не буде води. Цю інформацію передрукувало також Tvoemisto.tv. Потім виявилося, що вказані вулиці розташовані у Шевченківському, а не Личаківському районі.

Cплутавши 11 та 12 грудня, на сайті Tvoemisto.tv вулицю Смаль-Стоцького перекрили на день пізніше, ніж треба. А в новині про відкриття нового «Ашану» була некоректна адреса торгового центру – проспект Чорновола, 161 замість 16І.

У новині про новий потяг зі Львова до Перемишля була некоректна фотографія – не зовсім той поїзд. Оскільки фото саме того поїзда ще немає, бо він ще не почав їздити, редакція замінила його на загальне ілюстративне.

14 грудня Tvoemisto.tv написало про ремонт дороги зі Львова до Умані наступного року в межах проекту Go Highway. Зокрема, на Львівщині йдеться про частину траси Львів — Тернопіль. Проте неточність була в тому, що цю дорогу будуть не ремонтувати (це вже зробили), а реконструювати — розширювати до чотирьох смуг.

Читайте також: І знову «євробляхи». Щоденник помилок Tvoemisto.tv

11 грудня міська рада опублікувала перелік закладів харчування, де не дотримані санітарні норми. Tvoemisto.tv змінило заголовок у своїй новині про це, зробивши його більш нейтральним в емоційному плані та фактологічно точнішим.

Ще позаминулого тижня Tvoemisto.tv інформувало, що головна ялинка Львова приїде з Брюховичів. Власне, таку інформацію озвучили в міській раді під час прес-конференції щодо новорічно-різдвяних святкувань у Львові. За кілька днів прес-служба ЛМР повідомила, що головна ялинка приїде з села Буда Яворівського району, яке розташоване всього за 8 кілометрів від Брюховичів. Але все ж це не Брюховичі.

Також редакція перепрошує креативного директора мережі «Кінопалац» Станіслава Тарасенка за те, що назвала його Святославом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!