Політична реклама

Ремонт вулиці Сахарова обіцяють закінчити 17 червня

1124 0
Ремонтні роботи на вулиці Сахарова у Львові обіцяють закінчити 17 червня. Цього року відремонтують 70% цієї вулиці, повідомив голова Франківської районної адміністрації Львова Руслан Кандибор.

Ремонт вулиці уже триває. Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир, на цій вулиці були стихійні зупинки, тепер же облаштують заїзні кишені, інформує прес-служба Львівської міської міськради.

Цю вулицю не ремонтували щонайменше 30 років. Проводили тільки підтримуючий ремонт.

«Вона потребувала капітальної реконструкції, але у зв’язку з обмеженими коштами ми вирішили в цьому році провести поточний ремонт. Він буде зроблений в такому форматі, що в найближчі кілька років ми до цієї вулиці повертатися не будемо. Зробили вже заїзну кишеню для громадського транспорту, влаштовуємо тротуар. У минулому році відремонтували тротуар в районі гуртожитків. Цього року буде відремонтовано 70% покриття на вул.Сахарова. Вартість робіт складає 1,7 млн грн», – розповів Руслан Кандибор.

Цього року на ремонти доріг, тротуарів та благоустрій Франківській районній адміністрації виділено з бюджету міста близько 5 млн грн.

Вже відремонтовано міжбудинковий проїзд на вул. Керамічній, зараз там триває ремонт тротуару, зроблено заїзд до будинку №19 на вул. Кобилиці. Тривають підготовчі роботи для ремонту тротуару на вул.Науковій, 44-46 – буде облаштовано новий хідник. Буде виконано ремонт міжбудинкових проїздів на В.Великого, 69-71, Кульпарківська, 141-143.

«Ми плануємо цього року впровадити нову технологію ремонту – міжбудинкові проїзди ми будемо не асфальтувати, а будемо їх викладати бетонною бруківкою. Бруківку замостимо вже на вулицях В. Великого та Кульпарківській. Такий ремонт буде довготриваліший, навіть у випадку необхідності поремонтувати мережі, можна буде демонтувати бруківку, полагодити мережі і знову замостити. Не буде ніяких латок, не буде видно, що проводились якісь роботи. Буде в комплексі міжбудинковий проїзд та тротуари викладені бетонною бруківкою», – розповів Кандибор.

Нагадаємо, частину вул. Сахарова закрили на ремонт 3 червня – на ділянці від вул. Стрийської до вул. Кн.Ольги.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!