Ремонтні роботи на Сихові у Львові: що ремонтують зараз?

2440 0
За словами в. о. начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Івана Матківського завершується капітальний ремонт внутрішнього двору на вулиці Хуторівка, 30-32.
фото: zik.ua, zaxid.net

фото: zik.ua, zaxid.net

Орієнтовний об’єм прибудинкової території – близько 4,1 тис. м. кв. Двір замостили новою плиткою, влаштовують газони. Роботи тривали 3 тижні.

Загалом, у Сихівському районі було проведено ремонтні роботи на проспекті Червоної Калини, 99-107, вулиці Стрийській, 61-59, відремонтовано тротуари на вулиці Мишуги, вулиці Дунайській, 1-7, 32.

Читайте також: Де у Львові відремонтують хідники та покладуть асфальт

Зараз роботи тривають на вулиці Кавалерідзе, 8-14 – плиткою замощують дорогу та тротуар. В роботі ще тротуар вулиці Угорській, 1-17. У планах – провести ремонт дороги на вулиці Персенківка, відремонтувати тротуар на вулиці Вулецькій та прибудинкові території на вулиці Угорській, 5-27.

За словами Івана Матківського, в попередні роки більше коштів спрямовували на ремонт магістральних доріг, а зараз – на відновлення дворів та прибудинкових територій. Загалом, на сьогодні Сихівській районній адміністрації на капітальні ремонти дворів, хідників та між квартальних доріг на цей рік виділено 11,6 млн грн. Станом на сьогодні освоєно близько 80% цих коштів, – інформує прес-служба міськради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!