Ремонтувати Замарстинівську почнуть із наступного тижня

1554 0
Повна реконструкція вулиці включатиме заміну трамвайного полотна та оновлення старих комунікацій та колекторів.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Із наступного тижня на вулиці Замарстинівській почнуть демонтовувати контактні трамвайні мережі ЛКП «Львівелектротранс». Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий вчора, 5 лютого, під час зустрічі із журналістами.

«Сьогодні-завтра вже буде підписана угода з підрядником по вул. Замарстинівській. Думаю, з наступного тижня зі середи почнуть демонтовувати мережі Львівелектротрансу і приступаємо до робіт по вул. Замарстинівській. Погода дає таку можливість», – сказав Андрій Садовий.

Читайте також: Вулицю Личаківську від Котика до Черемшини відкриють за два місяці. Фото

Нагадаємо, ремонт Замарстинівської кілька разів відкладали. На початку серпня минулого анонсували, що ремонт вулиці розпочнуть на початку осені. Проте тільки у вересні оголосили тендер та очікувану вартість закупівлі – 90 110 686,80 грн.

На початку грудня вулицю закрили для проїзду електротранспорту. Тоді, за словами радника міського голови Львова Андрія Білого, реконструювати Замарстинівську планували на початку 2018 року. 

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

У січні визначили переможця тендеру на реконструкцію Замарстинівської. Ним став ТОВ «Онур», який ремонтуватиме вулицю за за 84,47 млн гривень

Востаннє капітальний ремонт на відрізку від вулиці Гайдамацької до розворотного кільця по вулиці Торф’яній проводили на початку 1970-х років. Саме кільце перебуває в експлуатації з 1949 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!