Ремонт вулиць і простір біля церкви Покрови. Що хочуть реалізувати у Личаківському районі

3561 0
Титульні списки мають погодити ще на бюджетній комісії, після цього районна адміністрація зможе оголошувати тендери
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львівській міській раді погоджують титульні списки ремонтів, які цього року проводитимуть районні адміністрації міста. Зокрема, у Личаківському районі на капітальний ремонт вулиць планують витратити понад 20 мільйонів гривень. За ці кошти у районі мають завершити ремонти, які розпочали торік, а також – розпочати низку нових, масштабних реконструкцій. Фото титульних списків по Личаківському району на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив депутат Львівської міської ради Юрій Лукашевський.

Як пояснив він у коментарі Tvoemisto.tv, цей перелік робіт має пройти погодження бюджетної комісії. Після цього районна адміністрація зможе оголошувати торги у системі електронних закупівель Prozzoro.

Читайте також: У Львові платформи зупинок на вулиці Чернівецькій зроблять нижчими

На вул. Лисенка передбачили 8 млн грн. Ремонт там розпочали у вересні торік. Капремонт передбачає заміну дорожнього покриття, облаштування хідників, а також заміну інженерних мереж. Роботи виконуватиме ТОВ «Будівельні споруди міста». Вартість становить понад 14 млн грн.

Також 500 тисяч гривень передбачили на ремонт вулиці Старознесенської від вул. Польової до вул. Богданівської. Орієнтовна вартість робіт – 26 млн грн,
Є у титульних списках реконструкції вулиць:

  • вул. Розкіш (Кривчиці) – 1,3 млн грн;
  • вул. Запольської (район кінцевої трамваю 2) – 3,3 млн грн;
  • вул. Бринського (Знесіння) – 2,47 млн грн;
  • вул. Юнацька (Знесіння) – 1 млн грн.

 

Також передбачили кошти на облаштування громадського простору біля церкви Покрови на вул. Личаківській, 175, на це місто виділить трохи більше мільйона гривень.

У Личаківській райадміністрації ще планують провести капітальні ремонти фасадів, покрівлі, водопровідних мереж у деяких будинках району. Загалом на це передбачили понад 4 мільйони гривень.

Читайте також: Як організувати ремонт вулиці у Львові, щоб усім було добре

Відновлять і дитячі майданчики: на майданчик, що на вул. Студентській, 6, передбачили 160 тис. грн, на вул. Козланюка, 1-3 – 640 тис. грн. На вул. Пасічна, 73 – Китайська планують облаштувати новий майданчик. Потрібно ще виготовити ПКД. Так, передбачили на це 1 млн грн.

Додамо, що цього року у бюджеті розвитку Львові передбачили понад 30 мільйонів гривень на кожну райадміністрацію міста. За ці кошти вони фінансуватимуть ремонти міжквартальних доріг а також будинків, майданчиків, та іншого.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!