Політична реклама

Ремонти тротуарів на львівських вулицях затягується

1344 0
Ремонтні роботи доріг у Львові виконуються, відповідно до затверджених графіків.

З термінами встигаємо, якщо вірити прогнозам синоптиків, то осінь має бути золота. Затримок не повинно бути – ні у погоді, ні у фінансуванні, - запевнив Євген Калитич, в. о. директора ЛКП «Львівавтодор» Євген Калитич.

Деякі труднощі виникли на вулиці Б. Хмельницького, пов’язані з інженерними мережами Львова, що закладені у центральній частині Львова. Відтак, усі корегування проводяться безпосередньо на місці, що дещо затримує роботи.

Водночас щодо ремонту тротуарів, за які підрядники ще не бралися, в. о. директора Євген Калитич зазначив, що влаштування тротуарів може затягнутись у часі, оскільки першочерговим завданням все-таки є відкриття вулиць для проїзду транспорту. 

Тротуари ідуть у комплексі. Але в першу чергу потрібно зробити проїжджу частину і запустити транспорт. Тротуари уже робитимуться паралельно. Вони можуть бути відтягнені на тиждень-два, але в комплексі все передбачено. Не думаю, що їх залишать  через зиму, - відмітив Євген Калитич.

Зазначимо, на вул. Городоцькій (вул. Шевченка – Шпитальна) виконано 92% демонтажних робіт, каналізацію влаштовано на 85% та на 10% - водопровід.

На вулиці Бандери-Коперника демонтажні роботи виконані на 94%, каналізацію влаштовано на 70%, водопровід - на 45%. 

На вулиці Б.Хмельницького та вул. Замарстинівській вже проведено 91% демонтажних робіт. На 40% прокладено нову каналізацію, на 5% - водопровід. Загалом виконано робіт на 33%.

На Промисловій демонтажні роботи виконані на 15%. 

Джерело: Новий погляд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!