У новорічну ніч ресторанам і кафе дозволили працювати до ранку

2040 0
Раніше ресторанам та кафе дозволили працювати щодня до 23 години вечора.
Photo by Jan Antonin Kolar on Unsplash

Photo by Jan Antonin Kolar on Unsplash

Кабінет міністрів України дозволити працювати ресторанам і кафе у новорічну ніч до 7:00 1 січня. Про це йдеться в постанові уряду від вчора, 23 грудня.

Відповідно до рішення Кабміну «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», що обмежує роботу закладів громадського харчування на час карантину, змінюється частина, яка визначає час роботи ресторанів у новорічну ніч.

Читайте також: Локдаун вводять з 8 січня. Що працюватиме, а що – ні 

«Внести зміну до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236, замінивши у підпункті 12 цифру і слова «до 1-ї години» цифрою і словами «до 7-ї години», – йдеться в постанові.  

Нагадаємо, що раніше ресторанам та кафе дозволили працювати щодня до 23 години вечора, а у новорічну ніч до 01.00 години ночі. Тоді після 22.00 дзаборонили проводити розрахункові рахунки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!