Рейс авіакомпанії SkyUp Київ – Львів перенесли на понад 15 годин

4307 2
А львівські рейси Ernest Airlines затримуються на 8 годин.
Фото: Львівський аеропорт/Facebook

Фото: Львівський аеропорт/Facebook

Учора, 7 листопада, о 21:05 із київського аеропорту «Бориспіль» мав вилетіти літак авіакомпанії SkyUp до Львова. Але рейс затримується на 17 годин, про що свідчать табло львівського і київського аеропортів, а також авіаперевізника.

Згідно з інформацією на табло, літак з Києва до Львова має вилетіти о 14:30 сьогодні, 8 листопада.

Читайте також: Мотор Січ скасовує більшість рейсів зі Львова до Києва

У пресслужбі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що рейс «Бориспіль – Львів» затримався через технічні причини. Частина пасажирів ночувала в аеропорту, де отримала гаряче харчування, а частина поїхала додому. Водночас pr-менеджерка авіакомпанії SkyUp Наталія Калініченко повідомила Tvoemisto.tv, що причиною затримки став туман, через який борт спочатку не міг приземлитись в Києві, а потім літак довелось замінити. За її інформацією, пасажирів розселили та надали харчування.

Через цю затримку із 00:05 на 16:20 перенесений рейс зі Львова в Шарм-ель-Шейх та зворотний рейс з Єгипту (21:00 замість 14:05).

Окрім того, затримується виліт зі Львова в Бориспіль, його перенесли на 00:40 9 листопада замість 19:10 8 листопада.

Також у львівському аеропорту повідомляють, що 8 листопада рейси авіакомпанії Ernest Airlines Мілан – Львів – Мілан та Венеція – Львів – Венеція скасували. Через метеоумови скасували й рейси авіакомпанії LOT із Варшави до Львова і назад.

Додамо, від учорашнього вечора у Львові спостерігають густий туман і погану видимість.

Олександра Бодняк


Читайте також:
8 Листопада, 2019 13:49
Гість777 Яка ж це брехня ! Пасажирам обіцяли найти житло - його навіть не шукали ! За 17годин перебування в аеропорті принесли один раз «сухий пайок»
Рейс мав бути 00:05, перенесли на 01;10, потім 02:10, 02:40, 09:20, 16:20
Те, що вони кажуть, що був туман - так, він був, але максимум до 2-3ночі
В Києві в 5 ранку ніякого туману вже не було, але рейс з Києва аж 14:30
8 Листопада, 2019 11:04
Гість Хто хотів, той і сів і взлетів. Azur покружляв, але і приземлився і взлетів
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!