Режисер збирає гроші, аби завершити фільм про «госпітальєрів» в АТО. Трейлер

1931 0
Український режисер Євген Титаренко збирає гроші, аби завершити фільм про медиків на Донбасі та представити його на кінофестивалі в Торонто.
фото: facebook-сторінка «War for Peace»

фото: facebook-сторінка «War for Peace»

Режисер і госпітальєр з Одеси Євген Титаренко зняв стрічку «Війна за мир» про роботу медиків-добровольців, які допомагали пораненим під обстрілами в зоні АТО. Тепер він збирає гроші на адаптацію англомовної версії картини для участі у кінофестивалі в Торонто. Для цього Євгенові потрібно 27 тисяч доларів, – пише портал «Vidia».

Збір коштів він та його команда оголосила на платформі Indiegogo. Наразі вдалося зібрати 1315 доларів.

«Фільм розповідає про зміни в людях, які не маючи військового досвіду, зараз воюють і змінюють нашу країну зсередини», – зазначив режисер. Як додає режисер, роботу потрібно завершити до 12 серпня, тоді фільм повинен вже бути представлений на фестивалі в Торонто.

«Друзі! Ми шукаємо фінансову підтримку для пост-продакшну War For Peace (монтаж, обробка, коррекція кольору, переклад на англійську, музика, звук, титрування) та його показу на світових кінофестивалях. Просимо підтримати український документальний фільм War For Peace. Заради тих, хто загинув за нашу свободу. Заради живих, що виборюють незалежність України сьогодні. Заради правди, яку має дізнатися увесь світ.  Зробимо кіно разом!» – написали автори проекту на facebook-сторінці «War for Peace»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!