Резніков може піти з посади міністра, на його місце розглядають Буданова, – нардеп

1103 0
Резніков може очолити Мінʼюст.
ФОто: ВВС

ФОто: ВВС

Міністр оборони України Олексій Резніков може залишити посаду, а його місце може зайняти керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов. Про це заявив нардеп Ярослав Железняк у Telegram.

Як пише Українська правда з посиланням на джерела, в Офісі президента роздумують, куди перевести міністра оборони, адже вважають, що він повинен залишитися в команді. Відтак, Резніков може очолити Мінʼюст. А чинного очільника відомства Дениса Малюську можуть призначити послом в одній із європейських країн.

Читайте також: Посадовця Міноборони звільнили після скандалу із закупівлями

Нагадаємо, увечері 5 лютого народні депутати від «Слуги народу» збираються на засідання фракції, де їм розкажуть про кадрові зміни.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!