Резніков опублікував статистику використання росією високоточних ракет

1487 0
За даними міністра, наразі у російських військ залишилося 272 ракети типу «Іскандер».
ФОТО GETTY IMAGES

ФОТО GETTY IMAGES

Міністр оборони Олексій Резніков опублікував статистику використання російсько-окупаційними військами високоточних ракет із 24 лютого і станом на 14 жовтня. Інфографіку він опублікував на своїй сторінці у Twitter.

Згідно з нею, до повномасштабного вторгнення рф мала 900 балістичних ракет типу «Іскандер», 500 крилатих ракет морського базування «Калібр» та 444 ракети повітряного базування Х-101, а також і Х-555.

Читайте також: Резніков розповів про перші результати роботи супутника, який придбав фонд Притули

За даними міністра, наразі у російських військ залишилося 272 ракети типу «Іскандер», 213 ракет «Калібр» та 124 ракети Х-101/Х-555.

«Демілітаризація росії. Застосовуючи сотні високоточних ракет проти цивільних об’єктів України, держава-агресор зменшує свої можливості з враження військових об’єктів»,  написав він.

Опублікувавши дані щодо використань ракет росією, він зробив два висновки: військова поразка рф неминуча, росія — терористична держава.

Читайте також: Росіяни атакували ракетами західні області України

Також під час національного марафону міністр зазначив, що, за даними рф, у них залишилося 300 іранських дронів-камікадзе. Тому росія намагається закупити ще декілька тисяч одиниць.

«Чи це станеться, ми побачимо, але ми маємо бути до цього готові. Тому ми не сидимо склавши руки, а розробляємо системи для їхнього придушення. Наші військові їх збивають, вже навчилися це робити. Ми розбираємо всі нюанси — до деталей», – пояснив він. 

Нагадаємо, українські міста, зокрема Київ і Львів, зазнають масових ракетних обстрілів. 10 жовтня ворог випустив 84 ракети, 11 жовтня – 28, через що на Львівщині були уражені чотири електропідстанції, дві з них повторно. Про що свідчать масові ракетні обстріли України росією, скільки у неї залишилося ракет та іншого озброєння, чому не можна сідати за стіл переговорів з путіним читайте у матеріалі Tvoemisto.tv

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!