Резніков оцінив готовність окупантів до «жесту доброї волі» у Херсоні

804 0
Чутки про відступ російських окупантів із Херсону можуть бути елементом інформаційно-психологічної спеціальної операції.
Міністр оборони України Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков під час брифінгу 4 листопада зазначив, що не виключає можливість відступу загарбників із Херсона. Проте чутки про відступ окупантів з міста можуть бути елементом інформаційно-психологічної спеціальної операції, а Україна детально вивчає всю інформацію та довіряє лише даним розвідки.

Джерело: брифінг Олексія Резнікова

Міністр не виключає, що росіяни можуть відступити з Херсона на лівий берег Дніпра.

«Їхня звичка до «актів доброї волі» нам давно вже відома. Так був акт доброї волі, коли вони звільнили територію Київської області, потім Сумської та Чернігівської завдяки рішучим діям сектора безпеки й оборони. Потім був острів Зміїний – ще один акт доброї волі. Звісно, я думаю, що потенційно вони готові до чергового "акту доброї волі" щодо лівого берега Дніпра у Херсонській області, в районі міста Херсон, але для цього їм все одно знадобиться втратити певний свій потенціал завдяки відповідним діям наших Збройних сил», – додав він.

Читайте також: ЗСУ просуваються в напрямку Херсона, але росіяни, схоже, окопалися в області, – Пентагон

Нагадаємо, що Сполучені Штати не сумніваються, що українські сили мають достатньо сил і засобів для відновлення контролю над територіями на правому березі ріки Дніпро, безпосередньо в місті Херсон.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!