Резніков припустив, скільки ще може тривати війна в Україні

7438 0
Він вважає, якщо не зупинити війну в Україні, то росія нападе на Польщу, країни Балтії, Словаччину та інші.
Міністр оборони України Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков поділився прогнозами, що активні бойові дії між Збройними силами України та російськими окупаційними війська припиняться до кінця 2022 року. Про це він сказав під час виступу на Міжнародному безпековому форумі GLOBSEC-2022 в Братиславі, передає УП. 

«Наразі неможливо передбачити, коли закінчиться війна, але мої оптимістичні прогнози, що це реально зробити ще цього року», – сказав він. 

Читайте також: Йдуть бої за встановлення контролю над Сіверодонецьком

Резніков також додав, що плани кремля ґрунтуються на переконанні в тому, що всі землі довкола росії є «їхніми», тому їх треба «повернути».

За його словами, наступними жертвами російської військової агресії стануть Польща, країни Балтії, Словаччина та інші, якщо Україна з партнерами не зупинить росію.

Також він сказав, що російська армія засвідчила всьому світові, що її образ як «другої армії світу» виявився хибним. Натомість в Україні російську армію побачили не як реґулярну армію сучасної держави, а зграю вбивць, мародерів і ґвалтівників.

Нагадаємо, що радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк не вважає неможливими перемогу України у війні з росією та відвоювання захоплених росіянами територій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!