Результати аналізів львівських водіїв з підозрою на коронавірус будуть за три дні

1597 0
Зараз троє водіїв маршруток і одна водійка трамваю перебувають на самоізоляції.
Фото: Данило Васильчак / Львівський електротранспорт / Facebook

Фото: Данило Васильчак / Львівський електротранспорт / Facebook

Результати аналізів 4-х водіїв, у яких експрес-тести показали антитіла до коронаврусу, будуть готові за 3 дні. Ідеться про ПЛР-тестування в лабораторії. Про це повідомляє заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, передає пресслужба ЛМР.

«Відібрані аналізи й скеровані в лабораторію, щоб отримати остаточний результат. Матимемо його через 3 дні. Водії – на самоізоляції. Ми продезінфікували транспортні засоби й очікуємо результатів. Також плануємо тестувати приватних водіїв. Робимо це першочергово задля безпеки мешканців, які користуються громадським транспортом», – каже Ірина Маруняк.

Читайте також: Чого найбільше бояться українці під час епідемії коронавірусу. Дослідження

Загалом, за її словами, перевірили вже 318 водіїв трамваїв, тролейбусів та комунальних автобусів.

Нагадаємо, за допомогою експрес-тестів підозру на інфікування коронавірусом виявили у однієї водійки трамваю та у трьох водіїв автобусів ЛКП АТП-1.

Також у Львові протестували соціальних працівників – усі результати виявились негативними. Окрім того, експрес-тести зробили 131 пацієнтові міських лікарень із пневмонією та ГРЗ, із них у 3-х – позитивні результати.

Читайте також: Двох чоловіків на Львівщині вперше оштрафують за порушення умов самоізоляції

Дожамо, на Львівщині офіційно підтверджено 7 випадків інфікування коронавірусом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!