Результати додаткової сесії ЗНО оприлюднять завтра

1650 0
Центр оцінювання якості освіти пішов на такий крок, щоби абітурієнти встигли отримати документи про освіту і подати заяви на вступ до вишів.
фото: osvita.ua, studway.com.ua, pmg.ua

фото: osvita.ua, studway.com.ua, pmg.ua

Результати додаткової сесії ЗНО з 8 предметів будуть оголошені раніше визначеного терміну, повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій під час прес-конференції у Міністерстві освіти та науки.

Читайте також: В Україні стартує вступна кампанія-2017: умови та особливості

14 липня оголосять результати додаткової сесії з української мови і літератури, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов, а також математики та історії України. Результати з решти предметів з’являться на інформаційних сторінках учасників 17 липня.

«Додаткова сесія ЗНО закінчилася 12 липня тестуванням з хімії. Загалом у ній взяли участь близько 3 тисяч осіб. Найбільше учасників було з української мови – майже 2,5тис осіб», – розказав Вадим Карандій.

Читайте також: Встигнути за два тижні: в Україні скоротили термін вступної кампанії

Він також додав, що станом на 7 липня Центром завершено розгляд більшості апеляційних заяв щодо результатів ЗНО – близько 4 тисяч. Наразі ж в УЦОЯО залишається лише кілька десятків заяв, які розглянуть найближчими днями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!