Результати екзит-полів по Львову оголосять одразу після закриття дільниць

13914 0
Попередні підсумки місцевих виборів у Львові оголосять о 20.00 год. Тvoemisto.tv опублікує їх одразу після оголошення.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Сьогодні, о 20:00 год після закриття виборчих дільниць оголосять результати екзит-полів – попереднього опитування виборців на виході з виборчих дільниць у день голосування, яке проводять соціологічні служби.

Агенція «Фама» у Львові оголосить попередні результати свого опитування після 20:00. Вона оприлюднить дані голосування за голову Львівської ОТГ та депутатів ради Львівської ОТГ.

Окрім цього, незалежний екзит-пол у Львові та ще в 11 містах замовила студія Савіка Шустера.

До слова, як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv громадська омбудсменка із захисту виборчих прав мережі «Опора» у Львівській області Ярина Гаєцька-Колотило, ЦВК має оголосити остаточні результати виборів до 6 листопада.

Другий тур виборів на посаду голови Львівської ОТГ відбудеться 15 листопада. Другий тур може бути лише за умови, якщо жоден з кандидатів не набирає понад 50%.

Тvoemisto.tv після завершення голосування транслюватиме оголошення результатів екзит-полів зі штабів найретинговіших кандидатів на голову Львівської ОТГ – чинного міського голови Андрія Садового та народного депутата від «Європейської солідарності» Олега Синютки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!