Політична реклама

Результати ЗНО додому абітурієнтам не надсилатимуть

1526 0
У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти вважають, що зовнішнє незалежне оцінювання 2013 року пройшло організовано.

Про це заявила керівник ЛРЦОЯО Лариса Середяк, - інформує Вголос.

Водночас Лариса Середяк наголосила, що всі сертифікати учасники ЗНО мають «на руках», а бланки із результатами тестування можна роздрукувати із персональної сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Сертифікати абітурієнти мають у себе, натомість до Центру досі телефонують і питають, коли ми пришлють сертифікати.

Сертифікат – це той документ, з яким абітурієнти ходили у пункти тестування і кожен має можливість видрукувати результати своїх предметів зі своєї інформаційної сторінки.

Жодні результати від Львівського регіонального чи Українського центру оцінювання якості освіти надсилатися додому не будуть.

Картка із результатами, яку можна видрукувати із своєї персональної сторінки, є додатком до сертифікату із номером та пін-кодом, а обидва ці документи є необхідними для подання у приймальну комісію ВНЗ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!