Рідних чоловіка, який перебував у львівській лікарні без пам'яті, знайшли

6691 0
Чоловік родом із Вінниччини, Жмеринського району.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

На Вінниччині знайшлися родичі чоловіка без пам'яті та мовлення, який від серпня перебував у Львівській лікарні швидкої допомоги після інсульту. Про це повідомляє Zaxid.net.

Чоловік родом із села Ярошенка Жмеринського району. Його звати Микола Андрійович Мельник. Йому 63 роки, він має двох синів та доньку від двох шлюбів. Проте рідні давно з ним не спілкуються, оскільки мав не одну судимість за тяжкі злочини, конфліктував з близькими та бив дружину. Певний час він провів у колонії, і рідні думали, що він там і помер. Як саме чоловік потрапив до Львова, наразі невідомо.

Миколу Мельника по фото впізнали племінниці, які звернулися в лікарню. Наразі рідні радяться, що з ним робити. За словами молодшого сина чоловіка Андрія, додому вони його навряд заберуть, проте ймовірно підшукають будинок престарілих чи подібний заклад, де за ним би доглядали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!