«Ріелу» дозволили забудувати територію колишнього «Алмазінструменту». Візуалізація

3586 0
За планами забудови, зі сторони вул. Волинської та вул. Промислової зведуть житлові будинки з вбудованими приміщеннями центру розвитку дитини, магазинами та амбулаторією сімейного лікаря.

Будівельній компанії «Ріел» затвердили містобудівні умови та обмеження на будівництво житлових комплексів на території колишнього заводу «Алмазінструмент». Відповідне рішення прийняли сьогодні, 18 жовтня, під час засідання виконкому ЛМР.

За планами забудови «Алмазінструменту», зі сторони вулиць Волинської та Промислової зведуть житлові будинки з вбудованими приміщеннями центру розвитку дитини, магазинами та амбулаторією сімейного лікаря. Всередині проектованого кварталу на першому поверсі має бути дитсадок. Також у межах детального плану передбачили підземний паркінг майже на тисячу місць. Загалом тут бути три квартали.

На розі вулиць Хмельницького та Механічної пропонують збудувати торгово-розважальний центр атріумного типу з відпочинковою зоною. Висота будинків у цьому кварталі становитиме 4, 7 та 9 поверхів, а кількість квартир – 331. Окрім цього, планують облаштувати паркінг на 293 машини. 

Забудовником ділянки колишнього заводу є компанія «Ріел», яка викупила акції орендаря ділянки ПАТ «Алмазінструмент». Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником акцій «Алмазінструменту» є ПП «Львівітерсервіс», серед уповноважених осіб якого є Олена Слесарюк. Вона ж керує ТзОВ «Ріел-Девелоп».

Завод «Алмазінструмент» розташований на території колишньої фабрики Бачевського, що виробляла алкогольну продукцію. Більшість будівель зводили на початку ХХ століття. У другій половині ХХ ст. у виробничих корпусах горілчаної фабрики розмістили машинобудівне підприємство, потім завод алмазного інструменту. Нині на території заводу орендують приміщення приватні підприємці.

ЖК «Брама»

ЖК «Новий Форт»

ЖК «Вежа»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!