Що ми можемо зробити для комфортного пересування Львовом. «Твоє місто» запрошує на зустріч із редакцією

2077 0
Зустріч відбудеться у вівторок, 16 липня, о 18:00 у кав’ярні «Кармель».
Фото: Богдан Криворог

Фото: Богдан Криворог

Медіа-хаб «Твоє місто» запрошує львів'ян на зустріч з редакцією, яка буде присвячена проєкту «Рік комфортного пересування». Ми хочемо дізнатися, які труднощі виникають у вас під час пересування містом, а також почути ваші ідеї щодо покращення якості життя у Львові, аби чіткіше зрозуміти, які проблеми міста залишаються поза нашою увагою та потребують роз’яснень завдяки різним жанрам журналістики.

Читайте також: Змінити екосистему. Чому ми оголосили у Львові Рік комфортного пересування

Також це нагода розвіртуалитися й познайомитися з командою, яка щодня творить «Твоє місто». Зустріч відбудеться у вівторок, 16 липня, о 18:00 у кав’ярні «Кармель», що на вулиці Винниченка, 20а. На зустріч запрошуємо не лише активних та ідейних мешканців Львова, а й представників влади, бізнесу та управління, які можуть допомогти нам краще зрозуміти проблеми пересування у Львові.

Охочих відвідати зустріч попередньо просимо зареєструватись за посиланням.

Партнером проекту «Рік комфортного пересування» є EasyPay.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!