Різдво у Львові. Куди піти?

5540 0
Свято пампуха, вистава, спільна коляда. Tvoemisto.tv пропонує підбірку дійств, які відбудуться упродовж різдвяних свят.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

7-11 січня у внутрішньому дворику Ратуші театр представлятиме вогняну інсталяцію «Коли ангели спускаються на землю».

У рамках святкування  Різдва у Львові в Музеї народної архітектури і побуту 7-9 січня уже вдруге відбувається фестиваль «Різдво в Гаю», де кожен відвідувач зможе знайти забаву для себе та відчути автентичний дух Різдва в українському селі.

8 січня у центральній частині міста пройде Хода звіздарів та Фестиваль вертепів. Фестиваль відроджує традицію виготовлення Різдвяних звізд розміром 1,5 - 2 метри, які є головним символом Різдва. Також вже традиційним для львівського Різдва є фестиваль «Велика коляда». В храмах і концертних залах міста 7-25 січня можна насолодитись традиційною різдвяною колядою.

Читайте такожТоп-5 зимових розваг у Львові

7 – 11 січня пройде традиційне Міське Свято Пампуха . Із року в рік воно перетворює площу Ринок на місце зустрічі родин і друзів, які з радістю продовжують святкування Різдва поза межами своїх домівок, діляться своїми традиціями і настроєм і, звичайно ж ласують смачними пампухами.

Із детальнішим переліком святкових подій можете ознайомитись у підбірці tvoemisto.tv

Нагадаємо також, що на площі Ринок встановлено Дідуха, а на площі Арсенальній встановлена жива шопка.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!