«Різдвяна ніч» та концерт у Шевченківському Гаю. Куди львів'янам піти на Різдво

1952 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які можна відвідати у день Різдва.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Вистава «Різдвяна ніч»

Коли: о 17:00;

Де: театр ім. Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1;

Скільки: 200 грн.

Організатори вистави зазначають, що «Різдвяна ніч»  –   казка, що зігріває душу від  нашого загадкового класика, а також – хвилина для роздумів про те, ким ми є. Глядачам пропонують подивитися історію про те, як Оксана чекатиме новенькі черевички в подарунок, а Вакула спіймає чорта за хвоста – аби лише прихилити до себе чорноброву красуню, чорт вкраде місяця, а Чуб і компанія сидітимуть у мішках у звабливої Солохи.

Концерт «Різдво у Львівській опері»

Коли: о 16:00;

Де: Оперний театр, просп. Свободи, 28;

Скільки: 370 - 650 грн.

7 січня Волинський народний хор вітатиме усіх львів’ян із світлим святом Різдва. Пісня, танець та інструментальна музика сплетуться у яскраву різдвяну історію колоритних вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. У цей вечір звучатимуть старовинні колядки та щедрівки, а також відомі та знайомі нам різдвяні композиції. Тож кожен зможе поколядувати та ділитися теплом і радістю різдвяного дива. Концерт триватиме 90 хвилин.

«На Різдво до Гаю»

Коли: з 13:00;

Де: Шевченківський Гай;

Скільки: для дорослих вхідний квиток на один день коштуватиме 150 грн (пільговий – 100 грн).

Львівський скансен запрошує містян 7-8 січня на святкове дійство «На Різдво до Гаю». 7 січня з 13:00 до 15:00 та з 14:00 до 16:00 у скансені проведуть Різдвяну екскурсію. Відвідувачі довідаються, як святкували Різдво наші пращури та спробують традиційні святкові смаколики. Долучитися можна за попередньою реєстрацією за посиланням. З 13:00 до 16:00 організатори обіцяють вертепи та колядки у стодолі зі села Либохора. З 15:00 до 16:00 у колядницькій майстерні відвідувачі заходу дізнаються про особливості святкування Різдвяних свят та заколядують пісень із нового збірника музею. 

Стендап-вечір «Сашко Боїм збирає друзів»

Коли: збір – 18:00, початок – 19:00;

Де: «Довгі бурхливі оплески», вул. Січових Стрільців, 3;

Скільки: від 250 грн.

На вході гостей чекатиме варенична рулетка. А всіх, хто прийде з колядою, заклад пригощатиме наливкою, яку приготував Сашко.Ще у планах гастрономічна вікторина і, звичайно, стендап від друзів.

Підготувала Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!