Різке похолодання та дощі. Прогноз погоди у Львові на тиждень

3350 0
Цього тижня синоптики прогнозують хмарну та дощову погоду зі зниженням температури.
Фото: Asia Chuiko / Unsplash

Фото: Asia Chuiko / Unsplash

У понеділок, 22 жовтня, у Львові буде хмарна погода, але без опадів. Температура повітря сягне максимум 11 градусів тепла, пише sinoptik.

У вівторок, 23 жовтня, впродовж усього дня погода буде похмурою. Дощ варто очікувати вранці та надвечір. Температура повітря вночі становитиме 5 градусів тепла, а вдень — від 7-8 градусів вище нуля.

У середу, 24 жовтня, вночі прогнозують сильний дощ, який дещо послабшає удень. Температура повітря становитиме 5-6 градусів тепла.

У четвер, 25 жовтня, вранці можливий невеликий дощ, удень — гроза. Впродовж дня буде хмарно, середня температура становитиме 3-6 градусів.

У п'ятницю, 26 жовтня, дощ прогнозують лише вночі, вдень небо буде ясним та без опадів. Температура коливатиметься від 7 до 12 градусів вище нуля.

Читайте також: 7 речей про Львів. Найважливіше за тиждень

У суботу, 27 жовтня, опадів не прогнозують, утім буде хмарно весь день. Повітря прогріється до 16 градусів тепла.

У неділю, 28 жовтня, небо у Львові цього дня буде хмарним, втім опадів не очікують. Температура на стовпчику термометра підніметься максимум до 17 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!