В Києві пояснили, чому у області було чути звуки вибухів

6387 0
Громадян закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги та спускатися в укриття.
війна, російсько-українська війна,  техніка, ленд-ліз

війна, російсько-українська війна, техніка, ленд-ліз

Голова Київської обласній військової адміністрації Олексій Кулеба прокоментував вибухи, які були чутно в області. За його словами, це було через вибухи у Черкаській області. Працювала ППО. 

«За підтвердженими даними в Черкаській області під час попереднього сигналу тривоги збито ворожу ракету. Роботу ППО було чутно в деяких прилеглих районах Київщини», – пояснив він. 

Читайте також: На Хмельниччині повідомляють про вибухи

Кулеба закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги та спускатися в укриття. 

Нагадаємо, Київська міська військова адміністрація заборонила проводити масові заходи у Києві в період з 22 до 25 серпня у зв'язку з високою ймовірністю ракетних обстрілів міста російськими окупантами.

Також додамо, що під час четвертої за день тривоги вибухи пролунали на Хмельниччині, які підтвердив міський голова Хмельницького Сергій Гамалій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!