Робота пунктів обігріву та поступове повернення світла. Головні події дня у Києві

819 0
Дайджест новин за 25 листопада.
Київ / Фото: Unsplash

Київ / Фото: Unsplash

Понад 400 пунктів обігріву

Київ розгорнув роботу понад 400 пунктів обігріву. Ці пункти працюватимуть щодня. Більшість із них облаштовані в школах та інших установах соціальної сфери міста. 

Світло почергово на 3 години

Столичним споживачам протягом дня, за словами мера міста Віталія Кличка, давали світло почергово на 3 години. 

Крім того, як зауважив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький, найскладніший етап після останньої атаки росіян українська енергосистема вже пройшла. «Всі три атомні станції, що розташовані на неокупованій території, працюють. Через 1-2 дня вони вийдуть на свою нормальну планову потужність, і ми очікуємо, що можна вже буде перевести наших споживачів замість аварійних на планові графіки», – сказав він. 

Затримання російського агента

Служба безпеки України затримала у Києві російського агента. Зловмисника перекинули з тимчасово окупованого Криму до Києва за місяць до повномасштабного вторгнення. Під виглядом відвідування родичів він певний час перебував у «сплячому режимі», а коли отримав вказівку діяти – його затримали.

Автобуси замість трамваїв 

До стабілізації ситуації із енергопостачанням на 7 столичних трамвайних маршрутах курсували автобуси. Мова про маршрути №1 (Михайлівська Борщагівка – вул. Старовокзальна), №3 (Ст. Ромена Роллана – вул. Старовокзальна), №12 (Пуща-Водиця – площа Шевченка), №14 (Відрадний масив – Контрактова площа), №18 (Контрактова площа – вул. Старовокзальна), №19 (Площа Шевченка – Контрактова площа),  №28 (Вул. Милославська – Дарницька площа).

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!