Роботу очільниці Львівського ОХМАТДИТу Олександри Бурди визнали незадовільною

1121 0
Тепер комісія з питань охорони здоров’я та материнства ЛОДА виносить на розгляд сесії Львівської обласної ради звіт директорки лікарні.
Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Постійна депутатська комісія з питань охорони здоров’я та материнства ЛОР за результатами обговорення визнала роботу очільниці Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТу Олександри Бурди незадовільною. Вона очолює медзаклад з березня 2020 року, а до цього деякий час виконувала обов'язки керівниці. Тепер комісія виносить на розгляд сесії Львівської обласної ради звіт директорки лікарні. Відповідне рішення депутати ухвалили у п’ятницю, 21 січня.

Під час розгляду питання члени комісії заслухали звіт Олександри Бурди за два роки її діяльності та проаналізували інформацію щодо виконання у 2021 році дитячою лікарнею завдань у межах Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області на 2021-2025 роки році.

Читайте також: Недовіра директорці. Що відбувається у львівському ОХМАТДИТі

Крім того, свою позицію висловили: Опікунська рада ОХМАТДИТу, управління майном спільної власності Львівської обласної ради, профспілка та представники трудового колективу лікарні. Надалі долю директорки медзакладу за підсумками її звіту депутати вирішать на сесії Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що в львівському ОХМАТДИТі заступники директорки та більшість керівників відділень ініціюювали звільнення з посади нинішньої очільниці лікарні Олександри Бурди. Таку заяву вони пояснюють результатами неефективного управління та відсутністю будь-якої стратегії розвитку закладу. Сама ж директорка вважає, що проблеми виникли не через погану роботу, насправді в цьому є політичний інтерес. Також чиновники знову заговорили про приєднання ОХМАТДИТу до Чорнобильської лікарні. Що насправді відбувається в обласній дитячій лікарні, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!