Ремонт на вулиці Бандери з цілодобової перевели у дві зміни

2164 0
У міськраді кажуть, це вплине на терміни виконання робіт.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

З четверга підрядна організація на вулиці Степана Бандери почала працювати у 3 зміни, але, враховуючи побажання мешканців та скарги, сьогодні вночі роботи призупинили та перевели на двозмінний графік, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого, на цілодобовий режим роботи підрядник перейшов щоб забезпечити мінімальну тривалість ремонтних робіт. Проте сьогодні вночі близько 2.30 поліція зупинила роботу підрядника за викликом мешканців.

«Ми змушені будемо переглянути графік робіт, звісно, що це вплине на загальні терміни виконання робіт», – каже він.

Нагадаємо, 28 вересня, на ремонт закрили частину вулиці Степана Бандери. Вулиця міститиме спільні дві смуги для руху автотранспорту і трамваїв, однак у разі поломки авто для нього залишать місце, аби можна було об’їхати. На вулиці висадять туї, липи та ялівець. Реконструкція вулиці триватиме 9 місяців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!