Політична реклама

Rock-H у Львові презентує новий альбом

1671 0
Сьогодні, 25 квітня, відомий український рок-гурт із Закарпаття презентуватиме свій новий альбом.

Альбом «Білий динь» є третім студійним альбомом гурту. Перший альбом під назвою «In Vinko Veritas» гурт випустив у 2012. Через рік музиканти записали свій другий альбом «Отава».

Як розповів для tvoemisto.tv лідер гурту Rock-H Віктор Янцо, зі Львовом його пов’язують особливі спогади зі студентських років навчання в консерваторії.

Також, як розповів Віктор Янцо, саме львів`яни найкраще сприймають музику гурту, адже навіть у рідному Закарпатті творчість музикантів люблять не так сильно.

Презентація альбому відбудеться о 19:00 в клубі "PICASSO".

Довідка:

«Rock-H» або «Рокаш»  — український рок-гурт з Мукачевого, Закарпаття. Півфіналіст проекту «Свіжа кров» на телеканалі М1, лауреат фестивалю «Червона рута».

Свій стиль характеризують як рок з елементами академічної музики і закарпатського фольклору. Більшість пісень гурту — закарпатським говором, самі музиканти називають його «русинська бесіда». Також є пісні літературною українською, англійською та французькою мовами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!