Родина Кузьми просить не спекулювати на смерті співака

4680 0
На місці загибелі співака Андрія Кузьменка, при дорозі у Дніпропетровській області, невідома жінка збирає кошти нібито від «Фонду пам’яті Андрія Кузьменка». Близькі Андрія Кузьменка просять припинити будь-які маніпуляції довкола теми його загибелі
фото: ivona.bigmir.net, zaxid.net

фото: ivona.bigmir.net, zaxid.net

Дружина артиста – Світлана Бабійчук, яка кілька днів тому заснувала благодійний фонд із подібною назвою, повідомила Zaxid.net, що це шахрайка. Справжній фонд пам’яті Андрія Кузьменка не збиратиме коштів у скриньки, а лише на банківський рахунок. Однак зараз, за її словами, ще навіть немає банківських реквізитів.

Зазначимо, що 27 квітня на місці загибелі Кузьми сфотографували жінку зі скринькою для пожертв, яка сиділа за спеціально встановленим столиком та збирала кошти. За словами очевидця, який зареєстрований у Facebook під ніком Sasha Mir, жінка не приховувала, що збирає гроші на прохання місцевого власника сільського диско-клубу на прізвище Іванченко.

Додамо, що у лютому на офіційній сторінці гурту «Скрябін» у Facebook опублікували попередження про те, що в інтернеті з'явилися аферисти, які збирають гроші на пам'ятний знак та незалежне розслідування обставин смерті. Для цього навіть спеціально створили у соціальній мережі «Вконтакте» група під назвою «Кузьма Скрябін. Не будьмо байдужими!», яка зараз уже заблокована.

Опублікувала  Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!