Родини загиблих в АТО та Героїв Небесної сотні отримають соціальну допомогу

1748 0
Одноразову адресну матеріальну допомогу виділять родинам, вояків АТО, а також Героям Небесної Сотні з обласного бюджету. Про це повідомили в департаменті фінансів Львівської ОДА.

На реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, родин Героїв Небесної Сотні з обласного бюджету виділено  860 тисяч гривень.

Відповідно одноразову адресну допомогу в розмірі 3 тисячі гривень отримають 90 демобілізованих воїнів, які повертаються із зони АТО, 100 тисяч гривень – 5 родин, родичі яких загинули під час проведення АТО, а також щомісячні соціальні виплати в розмірі 2,5 тисячі гривень – 34 дитини загиблих учасників антитерористичної операції і Героїв Небесної Сотні.

Зазначені кошти перераховані департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації для подальшої виплати одержувачам.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!