Рок по-закарпатськи. Віктор Янцо випустив новий кліп. Відео

3879 1
У мережі з’явився новий кліп та перший студійний трек «Бескидом ішла» із майбутнього альбому закарпатського виконавця, випускника Львівської консерваторії Віктора Янцо.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

«Ця робота народжувалась досить довго, але натхненно. Над треком працювали Мар’ян Криськув, Остап Панчишин та Віталій Кухарський. Чарівні жіночі вокалізи подарувала Олеся Киричук. Операторами кліпу стали Ярослав Мончак і Лесь Панчишин», - розповіли творці кліпу. Відео на композицію «Бескидом ішла» змальовує закарпатську любов і її плоди.

Віктор Янцо народився в Мукачеві в 1978 році. Закінчив Мукачівську школу №20 та Мукачівську хорову школу. В 1995–1998 навчався в Ужгородському музичному училищі ім. Д. Задора на фортепіанному відділі та факультативно займався композицією в класі В. Теличка. В 1998–2000 — навчався у Львівській консерваторії на композиторському факультеті. В 2000–2004 — навчався на композиторському факультеті Національної музичної академії. В 2004–2006 — асистентура-стажування Національної музичної академії (під керівництвом Є. Станковича).

В 2008 році став одним із засновників гурту «Rock-H». Є автором музики усіх пісень, які входять до офіційних альбомів гурту крім пісень «Вівці», «Карта» і «Чорна гора неорана», які є народними і увійшли до альбомів в обробці Віктора Янцо.

В 2014 році в альбомі «Білий динь» вперше виступив як вокаліст і заявив про початок сольної кар'єри паралельно з участю в гурті. Перший публічний виступ Віктора Янцо як сольного виконавця відбувся 22 квітня 2014 року в Львівському театрі опери та балету під час концерту Олесі Киричук. Перший виступ Віктора Янцо як сольного виконавця відбувся на сцені Львівського театру опери та балету За оцінкою тижневика «Неділя» в 2013 році увійшов до сотні найвпливовіших людей Закарпаття.

Джерело: rock-h-orchestra.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк

    

 


Читайте також:
8 Червня, 2015 16:01
ганьба воровській владі всенародно клятий Індексаційний вор яйценюк - Х У Й Л О !!!!!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!