Роман Зозуля виставив свою медаль Ліги Європи на аукціон: гроші підуть на АТО

2123 0
Український футболіст, нападник дніпропетровського «Дніпра» Роман Зозуля виставив на аукціон свою медаль за фінал Ліги Європи, куди він минулого сезону пробився з клубом. Всі виручені за медаль кошти гравець пообіцяв віддати на потреби військових в АТО.
Фото: facebook.com/Роман Зозуля

Фото: facebook.com/Роман Зозуля

Про це футболіст написав на своїй сторінці у facebook. Саме там під постом про аукціон можна запропонувати свою ціну за медаль, вказавши її в коментарі.

 

 

Ни для кого не секрет,что война еще не окончена и Наши ребята все так же нуждаются в помощи,ведь уже наступила зима.А в ...

Опубліковано Романом Зозулею 11 грудня 2015 р.
 

 

Стартова ціна лоту складала 10000 грн, однак вона доволі швидко почала зростати.

Закінчиться аукціон о 23:59 год 31 грудня 2015 року.

Слід зазначити, що Роман Зозуля не вперше підтримує українську армію. він є одним із організаторів благодійного фонду «Народна армія», який збирає кошти на АТО і передає необхідне спорядження бійцям на передову.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!