Романтичні фільми для атмосферного вечора

5366 0
У святковий вихідний пропонуємо підбірку романтичних фільмів
Фото: Рolskino

Фото: Рolskino

Кіно для гарного настрою і романтичної атмосфери.  У добірці пропонуємо комедії і драми, деякі з них уже встигли стати культовими.  

«Кейт і Лео» –  фільм 2001року

Знайти своє кохання у великому місті інколи вдається всього за мить. Так сталось і в успішної менеджерки в рекламному агентстві Кейт, яка живе по сусідство з колишнім хлопцем, який не припиняє її доймати експериментами з подорожами у часі. Все здається вигадкою, поки у майбутнє не завітав герцог Леопольд. Кейт одразу ж закохується в красеня, не знаючи які курйози та випробування чекають на неї.

«Гуцулка Ксеня» –  2019

Романтичний мюзикл режисерки Олени Дем'яненко переносить нас у 1939 рік. Американець українського походження Яро приїхав до Ворохти, щоб одружитися з українкою. Адже батько поставив йому ультиматум – якщо він цього не зробить, статків не отримає. По приїзду Яро знайомиться з Ксенею, яка полонила його серце. Тим часом до окупації Західної України більшовиками залишилось всього декілька тижнів.

«Відпочинок за обміном» – 2006

Дві головні герої, які розчарувались у коханні, вирішують втекти від проблем, оселившись у чужому будинку. Таким чином Аманда приїжджає до містечка у Великій Британії, а Айріс – до Лос-Анджелеса. На кожну чекають свої пригоди, які приведуть до коханого чоловіка.

«Емма» - 2020 рік

Фільм «Емма» став однією з найгучніших прем'єр 2020 року. Стрічка розповідає про дівчину Емму, яка залюбки допомагає налагодити іншим особисте життя. А от сама героїня палко закохана в містера Найтлі. Чималу увагу привернуло не тільки зображення консервативних стосунків, але й акторський склад. Окрім зірки «Корони» Джоша О'Коннора, у фільмі «Емма» зіграла Аня Тейлор-Джой, яка отримала шалену популярність після виходу на екрани серіалу «Ферзевий гамбіт».

«Всі радісні місця» 2020 рік

Вайолет і Теодор випадково зустріли один одного та розуміють, що мають багато спільного. У кожного з них є емоційні шрами, які не дають їм рухатись далі. Тому разом головні герої переконаються, що навіть незначні місця на їхньому шляху є особливими та можуть принести щастя, якого всі так прагнуть.

«Метод Хітча» – 2005 рік

Якщо ж ви прихильники творчості неперевершеного Вілла Сміта, тоді комедія "Метод Хітча" – ідеальний вибір на День Валентина. Стрічка розкаже про чоловіка, який має незвичну роботу. Алекс Хітченс допомагає іншим чоловікам завоювати серце жінок. Однак погоджується на справу він тільки після того, як переконається, що його клієнт насправді закоханий. І в роботі йому немає рівних, поки в житті самого Хітча не з'являється журналістка Сара. Тож чекайте, що цей впевнений у собі головний герой буде далеко не ідеальним у спілкуванні з красунею.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!