Ромео і Джульєта у Львові шукають нових господарів

2045 0
Забрати тваринку додому можна за адресою вул. Промислова, 56.
Фото: Іра Шелест/ЛКП Лев

Фото: Іра Шелест/ЛКП Лев

Семеро песиків у Львові шукають нових господарів. Троє з них приїхали до ЛКП «Лев» на повторну вакцинацію, а інші четверо – потрапили до притулку вперше. Для них це чудова нагода знайти сім’ю. Придивіться, будь ласка, до цих носиків.

Касіопея, 8 років. Місце відлову: вул. Чигиринська. Шикарна і життєрадісна мадам, всім би так виглядати в її віці. Приїхала  на повторну вакцинацію.

Ромео, 3 роки. Місце відлову: вул. Стрийська. Маленький, вихований чоловічок. Очевидно, проживав в сім'ї. Вміє гуляти на повідку і сидіти на ручках.

Джульєта, 3 роки. Місце відлову: вул. Стрийська. Хороша і дуже позитивна тьотя. Пухнаста, товстенька, слухняна і абсолютно ручна.

Клара, 4 роки. Місце відлову: вул. Пасічна. Тендітна дівчинка, тихенька і скромна. Приїхала на повторну вакцинацію. Але хотілося б знайти для неї сім'ю.

Амур, 4 роки. Місце відлову: вул. Жасминова. Високий, серйозний, розумний і дуже засмучений. Можливо, жив і служив десь на охороні.

Джекі, 5 років. Місце відлову: вул. Під Дубом. Квартирний, домашній хлопчик. Вже не вперше тинявся вулицями і мало не потрапив під колеса машини.

Дара, 6 років. Місце відлову: вул. Жасминова. Волелюбна собачка, яка звикла жити своїм життям. Тим не менше, прийшла до нас на щорічну вакцинацію.

Загалом на всиновлення в ЛКП «Лев» чекають 64 тваринки. Із ними можна познайомитися на сайті. Забрати тваринку додому можна за адресою вул. Промислова, 56.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!