«Roshen» зняв прикраси, які шкодили деревам на площі Галицькій

2977 0
Магазин «Roshen» зняв прикраси з трьох дерев на площі Галицькій, які могли зашкодити рослинам. Утім, на одному дереві прикраси все ж лишилися.
фото: lviv.tv

фото: lviv.tv

Адміністрація магазину виконала вимогу Управління екології Львівської міськради прибрати декоративні елементи зі стовбурів та крон дерев. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник управління Андрій Галушка.

«Вони зняли прикраси з трьох дерев. На одному лишили, бо там декоративні елементи  не завдають шкоди», - каже Андрій Галушка.

За словами посадовця, адміністрація магазину також погодилася купити кілька лип і висадити їх недалеко від крамниці. Зробити це планують восени, коли місто будуть озеленяти.

Нагадаємо, у Львові минулого тижня Управління екології скерувало вимогу до компанії «Roshen» та до Галицької районної адміністрації прибрати декоративні елементи зі стовбурів та крон дерев.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!