Росія зранку атакувала Київ дронами-камікадзе. Що відомо

938 0
Про постраждалих інформації поки немає.
Удар дронами-камікадзе по Києві 17 жовтня / Фото: Liga.net

Удар дронами-камікадзе по Києві 17 жовтня / Фото: Liga.net

Сьогодні ворог атакував столицю дронами-камікадзе. Вибухи пролунали у двох районах міста, пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури. 

Джерела: Віталій Кличко, КМВА

За словами мера міста Віталія Кличка, кілька вибухів пролунали у Солом’янському та Шевченківському районах столиці. Попередньо без постраждалих. У Київській міській військовій адміністрації додали, що в Солом’янському районі уламками пошкоджено проїжджу частину, у Шевченківському районі – вікна багатоповерхівки. 

Водночас є пошкодження об‘єктів критичної інфраструктури. «Енергетики та тепловики працюють над тим, щоб оперативно стабілізувати ситуацію з енерго- та теплопостачанням», – пояснив Кличко. 

Читайте також: ЗСУ за минулу добу знищили сім «Шахедів» та уразили два склади боєприпасів ворога, — Генштаб 

Загалом, зауважують в КМВА, столиця витримала кілька хвиль атак іранських «Shahed». В повітряному просторі Києва зафіксували 23 ворожих БПЛА. Наші сили оборони знищили 18 дронів. 

Нагадаємо, загальні бойові втрати росії з 24 лютого по 19 грудня орієнтовно складають 98 800 військових. За минулу добу втрати ворога орієнтовно склали 520 осіб.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!