Росія може напасти на Запоріжжя з півдня, ЗСУ готують оборону

1768 0
Тривають запеклі бої також на південь від Ізюма.
Фото/REUTERS

Фото/REUTERS

Російські війська, імовірно, намагаються оточити укріплені позиції Збройних Сил на сході України. Про це повідомляє Міноборони Британії у розвідувальному огляді.

Зокрема, зазначається, місто Кремінна впало, коли 16 квітня туди зайшли російські війська. Українські бійці обороняли місто понад півтори місяці. Повідомляють також про важкі запеклі бої на південь від Ізюма, де росіяни намагаються просунутися з півночі та сходу до Слов'янська та Краматорська на Донеччині.

Читайте також: ЗСУ знищили склад з боєприпасами та понад 70 окупантів на Херсонщині, – Генштаб 

Крім того, за даними розвідки, українські сили готують оборону у Запоріжжі до можливого нападу Росії з півдня.

Напередодні зазначали, що росія досягла незначних успіхів у деяких областях з того часу, як зосередила свою увагу на повній окупації Донбасу, але без достатніх засобів тилового та бойового забезпечення рф не досягла значного прориву.

Нагадаємо, що вранці 26 квітня російські військові завдали ракетних ударів по Запоріжжю. 

                                                                                                                         


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!