Росія може вдарити по Україні під час свят, прагнучи підірвати дух українців – британська розвідка

943 0
Починаючи з жовтня, росія загалом дотримується тенденції здійснення інтенсивної хвилі ударів кожні сім-десять днів.
Фото: zn.ua

Фото: zn.ua

Розвідувальна спільнота Великої Британії не виключає, що росія готує черговий ракетний удар по території України найближчими днями, аби спробувати підірвати моральний дух українського населення в святковий період. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на огляд розвідки станом на сьогодні.

Британська розвідка нагадує, що 29 грудня російські війська здійснили чергову хвилю дальніх ударів по території України, насамперед об'єктах енергосистеми.

Читайте також: «До кінця року, як мінімум, маємо зайти в Крим», – Буданов

«Починаючи з жовтня, росія загалом дотримується тенденції здійснення інтенсивної хвилі ударів кожні сім-десять днів. Росія майже напевно дотримується цього підходу, намагаючись перевантажити українську протиповітряну оборону», – зазначають там.

Водночас розвідувальна спільнота Британії вважає реальною можливість того, що рф «порушить цю схему» і завдасть чергового удару найближчими днями, «намагаючись підірвати моральний дух українського населення в період новорічних свят».

Нагадаємо, що 29 грудня росіяни знову завдали масованого ракетного удару по Україні. Зранку вибухи пролунали у Львові та області. Через ранкову ракетну атаку росіян 90% міста залишилось без світла. У Львові не курсували трамваї і тролейбуси. Сили ППО знищили 70% ракет, які летіли над Львівщиною, однак ворожі ракети пошкодили об'єкт енергетичної інфраструктури. Також росіяни обстріляли низку областей України. Детальніше про ракетну атаку окупантів  читайте тут.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!